Tere hea lugeja 🙂

Nagu ikka..

Iga uue asja alustamine on alati keeruline – kunagi ei tea kuidas startida ja mis see esimene sõnum olema peaks. Isegi seda esimest lauset kirjutasin vähemalt 10 korda ümber, et ta lugemiskõlbulik välja paistaks. Sissejuhatus on nüüd tehtud ja liigume kohe edasi..

Esmalt PEAB mainima, et blogi rubriigi loomine ToiduProffi kodulehele on olnud üks ärevamaid momente aastate jooksul, kuna juba väiksena tahtsin kirjutada raamatu, mis kuulsaks teeb. Tol ajal jõudis küll pealkirja välja mõelda, kuid takerduma jäi juba esimese lause taha, seega raamat sai vaid väärika pealkirja. Paarkümmend aastat analüüsides jõudsin järeldusele, et minu natuur on rohkem novelli tüüpi, ei mingit pikka 200 leheküljelist menuaari, vaid lühikesed, kindlad, konkreetsed ja infost pungil jutud. Aega möödus veel pisut ja nii nagu need ideed ikka tulevad, tuli ka see pirn, et  ühendada toidutegemise kirg ja kirjutamisevajadus ning haakida see uue kodulehega ja siin see nüüd siis on…..

Aga räägin pisut lähemalt mis meil siin siis sündima hakkab.

Eesmärk on postitustes jagada nippe ja õpetusi, anda teada uutest trendidest, jagada retsepte, arutleda aktuaalsetel teemadel, rääkida meie plaanidest ja suundumustest, tehtud projektidest, räägime kuidas sündmuse korraldamine käib, käime koolitustel, sündmused ja üritused kokandus maailmas, videoblogid kuulsustega jne. Blogis jagame Teiega meie tegemiste telgitaguseid, et õpiksite meid paremini tundma ja nägema meid ka teises valguses kui lihtsalt toitlustajatena.

……Nii nüüd said mõtted vist otsa, ilmselt on kõik öeldud, mis plaanis oli, seega varsti juba uus postitus, pisut konkreetsema suunitusega.

Kirjutage meile ja andke teada enda mida sooviksite meie blogides lugeda ja mis teemad enim huvi pakuvad!

Lugemiseni 🙂                          

TP.

JÄTA KOMMENTAAR